Over Remie

Persoonlijke begeleiding, ook buiten de lesuren. Dat is wat mij anders dan anderen maakt.

Mijn naam is Remie Brink en sinds 2007 ben ik actief met het trainen van mijn eigen honden in verschillende sporten. In 2010 ben ik begonnen met het werken in een dierenpension en vanaf 2015 ben ik gestart met het trainen van hondeneigenaren op vrijwillige basis bij KC Brummen e.o.. Dit was voor mij de opstap om het lesgeven als kynologisch instructeur naar een professioneel niveau te tillen. Ik heb sinds 2015 verschillende opleidingen en bijscholingen gevolgd. Inmiddels ben ik erkend kynologisch instructeur door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied.

 

Mijn visie is dat goede educatie het dierenwelzijn en de band tussen hond en eigenaar sterk kan verbeteren. Ik wil dan ook heel graag mensen adviseren en informeren omtrent de aanschaf, verzorging en training van honden met als doel de leefomgeving en het dierenwelzijn te verbeteren.

 

Door mijn werk bij het dierenpension en KC Brummen e.o. heb ik met een breed scala aan rassen gewerkt. Vooral met pool- en sledehonden ben je bij mij aan het juiste adres.


Persoonlijk doel

Ik wil mensen adviseren en informeren omtrent de aanschaf, verzorging en training van honden met als doel de leefomgeving en het dierenwelzijn te verbeteren.

Opleidingen

- Kynologisch instructeur, O&O Ned. vereniging voor instructeurs in hondenopvoeding en -opleiding

- Educatie en Kennismanagement, recreatie en gezelschapsdieren, AERES Hogeschool te Wageningen

Bijscholing

Download
Curriculum Vitae Remie Brink.pdf
Adobe Acrobat document 395.7 KB