Lesmethode

Intensieve begeleiding, ook buiten de lesuren. Dat is wat mij anders dan anderen maakt.

Ik train op een positieve manier waarbij ik gebruik maak van koek- en/of spelbeloningen. De voorkeur ligt bij de clickermethode of een afgeleide daarvan. Ik train echter niet met één vaste methode. Samen met jullie als hond-baas combinatie zal ik de best passende methode zoeken. - écht individuele hondentraining op maat.


Wie?

Een 1-op-1 training is uitermate geschikt voor honden die zich niet kunnen focussen op een trainingsveld. Of voor eigenaren die niet de mogelijkheden hebben om buiten de deur een cursus hondentraining te volgen. Daarvoor is Kyno training opgericht, ik kom bij je thuis om in een bekende en vertrouwde omgeving samen aan de gewenste doelen te werken.

Wat?

Je traint individueel op een oefening, gewenst gedrag, een bepaalde taak of dierenartshandeling. De standaard commando’s komen aan bod, maar daarnaast ook oefeningen die van pas komen in alledaagse situaties. Je kunt er ook voor kiezen te focussen op slechts één of twee oefeningen. Deze individuele sessies worden volledig op maat samengesteld.

Waar?

De sessies zijn bij je thuis of buiten op straat. Je wilt tenslotte dat jouw hond in de dagelijkse praktijk prettig en veilig in de omgang is en dit is 95% van de tijd gewoon bij jouw thuis. Wanneer je een speciale voorkeur hebt om een oefening ergens anders te oefenen dan is dat uiteraard geen probleem. In het trainingsplan wordt dat allemaal verwerkt.